Yenilenme Tatili

Rahatlığınıza rahatlık katacak masaj uygulamaları için terapistimiz, yoga ve meditasyon için eğitmenimiz sizinle olacak.

Her şeyi geride bırakma vakti…

Gizli koyların, ıssız kumsalların, el değmemiş yerlerin ve nihai özgürlüğünün tadını çıkartın.

Tekne yolculuğunuzda, talep ettiğiniz durumda masaj uygulamaları için terapistimiz, yoga ve meditasyon planlamalarınız için eğitmenimiz teknemizde size veya grubunuza eşsiz bir deneyim yaşatacaktır. Bu yönde bir tercihiniz olması halinde rotanızı da talebinize göre değiştirerek mistik havayı soluyacağınız bölgeleri ziyaret edebilirsiniz.

Doğayla iç içe, her seferinde yeni ve farklı bir gökyüzünün altında hareket eden gerçek bir deneyimin tadını çıkarın.

Rutin hayatımız çoğu zaman kendimize ait boş zamanlara sahip olmamıza izin vermez ve bu nedenle tatiller, her şeyden önce fiziksel ve zihinsel rahatlamamızı sağlayan doğru ve anlamlı anlar haline gelir.

Şimdi, her şeyi geride bırakma vakti… Sakince uzanın, rahatlayın ve kendinizi masaj terapistimizin şifalı ellerine teslim edin. Gün, bütün ihtişamıyla devam ederken tüm güzel duygular da size eşlik ediyor…

Gizli koyların, ıssız kumsalların ve el değmemiş yerlerin ve nihai özgürlüğünün tadını çıkartın.

Özgürlük.  Özel yat kiralamalarında yaşam, şimdiye kadar yaşadığınız hiçbir şeye benzemez. Görmek ve istediğinizi yapmakta özgür olun: Gece yarısı yüzmek veya gün doğumu şnorkel ile denize girmek. “Bu benim günüm ve onunla canımın istediğini yapacağım!” diye bağırmak serbest.

Özgür hissetmek, her gün yeni seçimler yapmak ve değer verdiğiniz insanlarla olağanüstü zamanları paylaşmakla ilgilidir.

Kişisel özgürlük sunabilecek başka bir tatil tarzı yoktur. 

Yolculuğunuzla ilgili neredeyse her şeyi dikte etme özgürlüğüne sahipsiniz: ne zaman ve nereden başlayacağınız, nereye gitmek istediğiniz ve elbette oraya vardığınızda ne yapacağınız.  Ne de olsa bu sizin tatiliniz!

Mavi Yolculuğunuzu Birlikte Planlayalım

Size özel mavi yolculuğunuzu planlayabilmemiz için aşağıdaki formu doldurarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Rezervasyon