Blog

Gün batarken güneşin gökyüzünü kızıla boyamasına jakuzinizden şahitlik edin, ortamın dinginliğini içinize çekin. Gündüz ise yatınızın geniş ve rahat güvertesinde güneşlenip, hamakta keyifli bir kokteyl yudumlayabilir ya da eğlenmek için deniz oyuncaklarımızla gününüze hareket katabilirsiniz.

Tarihin İzleri: Kleopatra Plajı

Güzelliği ve zekasıyla tarihteki en güçlü kadınlar arasında yerini alan Kleopatra, bir Mısır Kraliçesidir. Günümüzde en çok adı geçen kadın hükümdarlardan olan ve hayatı kitaplara, hatta filmlere konu olan hırslı bir karakterdir.

aile tatili

Aile Tatili İçin Rota Önerileri

Aileyle yapılacak olan tatil; çocuklarınıza ve eşinize zaman ayırıp onlarla birlikte vakit geçirmenin tadını çıkardığınız yerdir. Gitmek istediğiniz yerleri hayal etmek, yapacağınız aktiviteleri düşünmek ve yeni yerler görecek olmanın mutluluğu tarif edilemez.

iztuzu plajı

Uğranılması Gereken Bir Rota: İztuzu Plajı

Türkiye’nin en özel plajı, Avrupa’nın ise en temiz plajları arasında gösterilen İztuzu, güzelliğiyle adeta büyülemektedir. Caretta carettaların yumurtlama bölgesi olması da bu plajı önemli yapmaktadır.

Fethiye Arkeoloji Müzesi

Kültür Tatili: Fethiye Arkeoloji Müzesi

Fethiye, havası ve doğasıyla büyülediği kadar, tarihiyle de etkileyici bir ilçedir. Eski zamanlarda farklı kültürden insanlara ev sahipliği yapmıştır ve halen o günlerin izlerini taşır. Tarih ve doğanın birleştiği, antik çağlarda ‘’Işıklar Ülkesi’’ olarak adlandırılan bu belde muhteşem bir doku da taşımaktadır.

yatta aile tatili

En Güzel Aile Tatili

Tatil; hayat koşturmasına mola verip, yoğun şehir gürültüsünden uzaklaşma, rahatlama ve dinlenme fırsatıdır. Bunun için özellikle ailece planlanacak tatili çok iyi organize etmek gerekir. Çocuklarla birlikte olmanın tadını çıkarırken aynı zamanda kendine de vakit ayırarak, gününü en güzel şekilde geçirmek ebeveynlerin de hakkı.

Rezervasyon